top of page

Καλωσήρθες!

Είμαι η Σοφία Καραγιαννίδου, Υπεύθυνη φοροτεχνικών θεμάτων. Είμαι εδώ για σένα έτσι ώστε να μην πονοκεφαλιάζεις εσύ και για να σου πάρω λίγο από το άγχος της ζωής σου.

Είτε θέλεις να μάθεις κάτι, είτε θέλεις καθοδήγηση και συμβουλές εγώ είμαι εδώ!

Κι αν θέλεις μπορώ να αναλάβω και την διεκπεραίωση της φορολογικής σου δήλωσης.  Ό,τι σε κάνει να νιώθεις πιο χαρούμενη!

  • Facebook
  • Instagram

ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

429308256_7587996821258852_6871847804784180271_n_edited.jpg
426833051_314954394511008_2709565910447970677_n_edited.jpg

AΡΘΡΑ ΜΟΥ

ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ

Καλωσήρθες

Είμαι η Σοφια και ζώ μόνιμα στην Ελλάδα. Συνέβησαν διάφορες αναποδιές στη ζωή μου, όμως έμαθα να τις αντιμετωπίζω με χαμόγελο και αισιοδοξία. Αν κάτι ξέρω να κάνω καλα ειναι να βοηθώ τους ανθρώπους γύρω μου.

TO ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ

Οραματίζομαι έναν κόσμο με ευτυχισμένους ανθρώπους, ανθρώπους που αγαπούν και προσέχουν τον εαυτό τους και θέλουν να βλέπουν την φωτεινή πλευρά της ζωής.

Εύχομαι να μπορέσω να βοηθήσω όσο περισσότερους ανθρώπους μπορώ, να λύσουμε μαζί τα πρακτικά ζητήματα που τους προβληματίζουν.

ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ...

Αν αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να βρεις λύση σε θέματα φορολογικά, αν αυτά τα θέματα σε αγχώνουν, αν δυσκολεύεσαι να ασχοληθείς με φορολογικές δηλώσεις και τον ενφια είμαι ο άνθρωπος σου.

Μαζί θα μπορέσουμε να τα λύσουμε.

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ

Θα λύσουμε μαζί τα φορολογικά σου κι έτσι θα απαλλαγείς από το άγχος και την σπαζοκεφαλιά αυτών που σε δυσκολεύουν.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ

Ονομάζομαι Σοφία  Καραγιαννίδου, ζώ στην Κατερίνη Πιερίας, είμαι 44 ετών  και είμαι μητέρα 2 παιδιών 20 και 17 ετών. 
Σπούδασα ειδικός φοροτεχνικού γραφείου στο ΙΕΚ Κατερίνης και εργάστηκα για 20 χρόνια ως βοηθός λογιστή σε λογιστικό γραφείο.

 

Στο λογιστικό γραφείο η θέση μου περιελάμβανε εκτός από τις καταχωρήσεις στα βιβλία των επαγγελματιών πελατών, να συνομιλώ μαζί τους, να τους ενημερώνω για την επιχείρηση τους, για το ΦΠΑ καθώς επίσης να διεκπεραιώνω τις εξωτερικές τους εργασίες στις εκάστοτε υπηρεσίες. Για τους ιδιώτες πελάτες αναλάμβανα τις φορολογικές τους δηλώσεις και ότι άλλα έντυπα χρειάζονταν για προσωπική χρήση. 


Σήμερα έχω το πελατολόγιο μου, συνεργάζομαι με τους αυτοκινητιστές που ταξιδεύουν στο εξωτερικό κάνοντας τους τις αιτήσεις επιστροφής ΦΠΑ από χώρες της ΕΕ. Επίσης αναλαμβάνω δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος προσώπων που διαμένουν στην Ελλάδα αλλά και κατοίκων εξωτερικού. Τέλος ασχολούμαι με δηλώσεις Ενφια. Καταχωρήσεις αρχικού πίνακα αλλά και συμπληρωματικούς. Όπως και εκτυπώσεις του ποσού Ενφια κάθε έτους.


Η αγάπη μου για όλα τα παραπάνω που στους περισσότερους ανθρώπους ακούγονται βαρετά με έκανε να δεχτώ χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση της ιδρύτριας του Heliocentric Life Νάταλη Μπρατέλη να γίνω μέλος αυτής της ομάδας- κοινότητας. Η Νάταλη με ενέπνευσε ώστε να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου σ’αυτό το τόσο σημαντικό έργο. Είμαι λοιπόν εδώ και θέλω να αποφορτίσω όλες τις γυναίκες από την βαρετή χαρτούρα των υπηρεσιών με συνέπεια και σοβαρότητα. 
Είναι τόσο όμορφο να ζητάμε βοήθεια όταν κάτι μας είναι δύσκολο ή ακατανόητο η αγχωτικό

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είμαι πάντα ανοιχτή σε νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες. 

Ας συνδεθούμε!

bottom of page