top of page
Νάταλη Μπρατέλη ιδρύτρια του Heliocentric Life και δασκάλα γιόγκα

Καλωσήρθες!

 

Φαντάσου πώς θα ήταν να αισθάνεσαι:

-  Ζωντάνια και ευεξία μέσα στο ίδιο σου το σώμα γιατί σου πρότεινε κάποια διάφορους τρόπους να το κινείς με αγάπη  ακόμα και αν έχεις στη διάθεση σου  μόνο 10 λεπτά την ημέρα.

- Αρμονία, ηρεμία και ισορροπία μέσα στο νου σου επειδή κάποια εντόπισε επιτέλους τι ακριβώς χρειάζεται να αλλάξεις στον  τρόπο που  αναπνέεις.

- Χαρά, ανεμελιά και ξεγνοιασιά γιατί σε προσκάλεσε  κάποια να σε αγαπήσεις, να είσαι ευγενική με τον μοναδικό, ξεχωριστό και πολύτιμο εαυτό σου και να τον φροντιστείς μέσα από ιδέες και τρόπους που μοιράστηκε γενναιόδωρα μαζί σου.

Φαντάσου πόσο καλύτερα θα μπορούσες να ανταπεξέλθεις ως κόρη, μάνα, σύντροφος, συνάνθρωπος.

Έλα να δουλέψουμε μαζί.

Είμαι η Νάταλη Μπρατέλη, δασκάλα γιόγκα και ιδρύτρια του Heliocentric Life.

Η ζωή είναι πολύτιμη για να τη σπαταλάμε σκοτεινιασμένες. Όταν το κατάλαβα θέλησα να βοηθήσω κι άλλες γυναίκες να το καταλάβουν.

Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευση δασκάλας γιόγκα των 200 ωρών και είμαι δηλωμένη στην Yoga Alliance.

Έχω κάνει επιπρόσθετη εκπαίδευση στον διαλογισμό, την Yoga αποκατάστασης, την Yoga με καρέκλα, την Yin Yoga και την Ayurveda.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η εκπαίδευση μου για δασκάλα γιόγκα  500 ωρών. 

Ακολούθησε με στα social media για συχνές δόσεις αγάπης

  • Facebook
  • Instagram
Το πρόγραμμα της Νάταλης .jpeg

OI YΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ

ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ

Καλωσόρισες λοιπόν!

Είμαι η Νάταλη και είμαι ξενιτάκι. Παρόλο που η ζωή μου τα έφερε δύσκολα, όπως σε όλους μας δηλαδή, έχω καταφέρει να γίνω πολύ καλή φίλη με τον εαυτό μου, να κοιμάμαι πάρα πολύ καλά τα βράδια και να βλέπω φώς ακόμα και στις σκοτεινές καταστάσεις.

Ξυπνώ χαρούμενη κάθε πρωί, Θαυμάζω τη φύση και αγαπώ να απλώνω ένα χέρι βοήθειας σε συνανθρώπους που δεν περνούν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους. Τα δύο βασικά εργαλεία με τα οποία επέλεξα να εξοπλίσω τους γιούς μου είναι το σκεπτόμενο μυαλό και ο σεβασμός απέναντι στον εαυτό τους, τους γύρω τους και τη φύση μας..

 

TO ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ

Το όραμα μου είναι να κάνω τον κόσμο μας καλύτερο. Να βοηθήσω ανθρώπους να εμπιστευτούν ξανά τον υπέροχο εαυτό τους που κάπου έχασαν διανύοντας το μονοπάτι της ζωής τους. Ελπίζω να δω γυναίκες να εμπιστεύονται άλλες γυναίκες και να αλληλοστηρίζονται. Λαχταρώ να δω πατεράδες να στέκονται βράχοι στις οικογένειές τους και να τις προστατεύουν.

Ευχή για όλους μας, να κοιμόμαστε καλά τα βράδια και να ξυπνάμε όλοι χαρούμενοι κάθε πρωί!

 

 

 

ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ...

Αν αισθάνεσαι πως έχεις βαλτώσει από το άγχος, την κατάθλιψη ή την υπερκόπωση και νιώθεις πως ο κόσμος γύρω σου εξελίσσεται και σε προσπερνάει αφήνοντας σε μόνη, ακίνητη και ανήμπορη να μετακινηθείς σου έχω καλά νέα! Αν και έγκυρο όπως όλα μας τα συναισθήματα είναι μόνο ένα συναίσθημα και όχι γεγονός. Για να προχωρήσεις δεν χρειάζεται να αλλάξει τίποτα έξω από εσένα. Αρκεί να αλλάξει κάτι μέσα σου. Να γίνει το κλίκ. Εγώ θα σε βοηθήσω με χαρά να βρεις αυτόν τον διακόπτη μέσα σου!

 

 

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ

Μέσα από την κίνηση, την αναπνοή, τον διαλογισμό, την επαφή μας με τη φύση, τη σωστή διατροφή, την γνωριμία με τον εαυτό μας και την ενσυνειδητότητα καταφέρνουμε να επανασυνδεθούμε με τον πραγματικό μας εαυτό. Αυτόν που πήγε και φώλιασε κάτω από πέπλα απογοήτευσης, φόβου, λύπης, τραυμάτων...

Ένα - ένα θα τα αφαιρέσουμε παρέα και θα αναδυθείς και πάλι φωτεινή, γειωμένη και ψηλή σαν δέντρο! Είσαι τόσο δυνατή. Κοίτα πόσα έχεις περάσει κι όμως είσαι ακόμα εδώ και προσπαθείς να δώσεις αγάπη στον εαυτό σου!

Μπράβο σου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είμαι πάντα ανοιχτή σε νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες. 

Ας συνδεθούμε!

bottom of page